Moet je de Instagram volgers kopen?

Tegenwoordig lijkt het erop dat iedereen een aantal Instagram-aanhangers heeft gekocht, tot het punt waarop onderzoekers hebben gekeken naar het aantal grote sterren en zich realiseerden dat ook zij nep-aanhangers hebben.

De logica achter het kopen van Instagram-aanhangers is eenvoudig - hoe meer mensen een account volgen, hoe meer dat account populair zal zijn, niet alleen bij mensen, maar met het Instagram-algoritme. Dit, op zijn beurt, zal aanbevelen dat originele account om nog meer mensen, dus het verkrijgen van nog meer volgelingen op het platform.

De websites die dit soort diensten aanbieden zijn praktisch ontelbaar, waardoor iedereen duizenden Instagram volgers kopen na volgers-kopen.nl voor een kleine prijs - vaak hetzelfde als een kleine latte van Starbucks. Maar als het systeem zo eenvoudig te installeren was, zou iedereen het inmiddels wel gedaan hebben. Daarom gaan we alle vragen bespreken die mensen gewoonlijk hebben over het kopen van volgers op Instagram, als een manier om een beter idee te krijgen van hoe dit bedrijf werkt.


Instagram followers kopen

Met de eenvoudigste zoekopdracht op een zoekmachine kan iedereen zien dat deze diensten ver en breed beschikbaar zijn, en ze zijn meestal erg goedkoop. Het belangrijkste nadeel hier, waarvan de meeste mensen zich bewust zijn, is het feit dat bij het voltooien van een dergelijke aankoop, de enige toename is het aantal volgelingen. Ze hebben meestal de neiging om ofwel inactieve accounts of bots te zijn.

Naast de directe aankoop zijn er ook tal van andere diensten te gebruiken voor dit einddoel. Heel gebruikelijk zijn de diensten die aanbieden om andere accounts te volgen voor rekening van degene die een aankoop doet, op basis van een set van voorkeuren: geslacht, locatie, accounttype of zelfs hashtag gebruik. In een ideale setting, na het volgen van deze accounts, zullen deze mensen dan het betreffende account terug volgen.

Hoewel dit een veel betere optie is dan de vorige, omdat de volgers eerder echte mensen zullen zijn in plaats van bots, is betrokkenheid bij deze accounts niet gegarandeerd. Het kan niet omdat deze diensten niet kunnen garanderen dat de accounts die ze volgen uw account zullen volgen.

Zelfs in het geval dat dit gebeurt, is het nog steeds geen garantie dat ze zullen blijven en een lange termijn engagement te bieden, laat staan dat ze loyale volgelingen worden. Maar toch, het betrekken van berichten is het doel hier, in het verkrijgen van nog meer volgelingen en het bereiken van meer mensen door middel van aanbevelingen en door middel van berichten die verschijnen in de Explore Page van mensen.

De nadelen van neppe volgelingen

Het kopen van volgers op Instagram heeft alleen voordelen op korte termijn, omdat er geen echte waarde op lange termijn is voor een Instagram-profiel. Hoewel deze korte-termijn volgelingen het aantal meningen, commentaren en voorkeuren in een vroeg stadium kunnen verhogen, is er geen garantie dat ze zullen blijven bestaan. Ze zouden kunnen stoppen met het volgen van de account wanneer ze maar willen, en in het geval van bots zouden ze van het platform kunnen worden verwijderd wanneer Instagram besluit om een zuivering van dit soort accounts uit te voeren. Beide opties leiden alleen maar tot lagere prestaties op het platform, waardoor de gestelde doelen nooit echt worden bereikt.